Get Adobe Flash player

Поиск по сайту

Уникальная методика

molodostm

Семинары в 2019 году

seminar

Всемирная Лига Наций

Logo2-2

Ваши покупки

Итоговая сумма:   0 EUR
В корзину

Мы в соцсетях

facebookfacebook. logologo-300x300

.

Psihologii de familie – mentorii mileniului trei

Pentru prima dată la nivel mondial, la Sinaia!

Seminarul exclusivist  de extra-clasă pentru elite «Psihologii de familie – mentorii mileniului trei»

Tinut de savantul-cosmist şi iluministul de renume mondial, profesorul А.А. Kloss-Ignatenko

Familia este celula de bază a societăţii, care contribuie la formarea unei personalităţi armonioase. Fără familie omul se înstrăinează, se separă de societate. Psihologia omului este structurată astfel, încât omul nu poate exista singur, ci are nevoie de persoane apropiate şi care îl iubesc.

Scopul seminarului:

-pregătirea primilor psihologi de familie-mentori (PFM) din lume (cifru şi cod specializare – 40.010), specialişti universali;

-însuşirea metodelor de formare a familiei mileniului trei pentru oraşele viitorului;

-însuşirea metodelor rapide de educare şi reeducare (reorientare) cu utilizarea programării psihoinformaţionale;

-pregătirea programului pentru instruirea viitoarelor mame în vederea gestiunii organelor şi sistemelor propriului organism, însuşirea metodelor care contribuie la dezvoltarea normală a fătului, asigură o sarcină normală şi o naştere fără dureri;

-însuşirea tehnologiilor psihoinformaţionale pentru dezvoltarea capacităţilor fenomenale ale membrilor familiei, însuşirea sistemului sănătăţii şi longevităţii active;

-însuşirea metodelor de păstrare a fondului genetic al omenirii şi de creştere a nivelului spiritual-moral al membrilor familiei;

-implementarea metodelor speciale pentru securitate globală şi menţinerea păcii pe Terra;

-însuşirea programului pentru eliminarea calamităţilor terestre, din proximitatea Terrei, a calamităţilor sociale şi cosmice.

Planul primului modul al seminarului:

1.Informaţia spirituală – marele motor al progresului. Cosmoumanismul – ştiinţa Noului Secol de Aur al Creatorului.

2.Cosmoeniopsihologia familiei – ştiinţa despre om şi univers.

3.Alfabetul evoluţionist al vieţii de familie.

4.Omul este micro-cosmos, alcătuit în proporţie de 1% din materie grosieră şi în proporţie de 99% – din materie invizibilă subtilă.

5.Cifrul (legile informaţionale) şi codul familiei mileniului trei. Codul reprezintă cheia spre legile informaţionale pentru activarea şi utilizarea acestora. Legile reprezintă capacităţile omului, talentele acestuia.

6.Anatomia omului din punct de vedere a abordării familiei.

7.Meditaţia «Eu sunt micro-cosmos».

8.Depistarea şi eliminarea cauzelor lipsei de armonie în familie, a cauzelor apariţiei bolilor şi eşecului.

9.Introducerea, fixarea şi activarea matricii legilor informaţionale ale familiei (20 de legi informaţionale).

10.Cele 5 principii spiritual-informaţionale ale familiei fericite a mileniului trei. Însuşirea tehnologiei sugestive pentru desfăşurarea unei şedinţe de reabilitare cu membrii familiei.

11.Meditaţia «Cristalul absolut al vieţii evoluţioniste».

12.Psihoinformaţiologia de familie.

13.Metodica portal-modulară pentru pregătirea completă a PFM în vederea interacţiunii cu diverse grupuri de vârstă din familie. Metodica de derulare a unei şedinţe speciale – ritual. 

14.Meditaţia «Formarea portalurilor şi matricelor familiei».

15.Metoda de formare a unei familii fericite prin sugestopedie. 

16.Metoda psihosugestivă «Matricea armonizării relaţiilor de familie între părinţi şi copii». Introducere, fixare, activare şi utilizare.

17.Matricea forţei, sănătăţii şi vieţii de succes pentru membrii familiei. Metodica desfăşurării unei şedinţe psihoinformaţionale. 

18.Meditaţia «Sănătate, tinereţe, succes».

19.Matricea atingerii scopului în viaţă pentru părinţi, copii şi întregul neam. Metodica desfăşurării unei şedinţe de sugestopedie. 

20.Diagnosticarea cromatică a karmei familiei şi neamului până la cea de-a treia generaţie.

21.Metode psihoinformaţionale intense pentru reducerea karmei vechi şi evitarea acumulării karmei noi (armonizatorul RAM, activatorul familiei fericite). Metodica de desfăşurare a şedinţei pentru membrii familiei.

22.Metode cosmoeniopsihologice pentru dezvoltarea talentului.

23.Meditaţia «Eu sunt un geniu potenţial» pentru membrii familiei.

24.Matricea noosfero-stelară pentru protecţia împotriva zonelor anormale ale pământului, apei şi împotriva tuturor tipurilor de informaţie negativă. Introducerea, fixarea şi activarea matricii pentru PFM.

25.Metodica suplimentară de lucru cu matricea tinereţii şi vieţii veşnice pentru primele persoane longevive de pe Terra. Matricea simplificată pentru prelungirea vieţii active pentru membrii familiei, cu care interacţionează PFM. Metodica de desfăşurare a şedinţei. 

26.Introducerea şi fixarea matricii îndeplinirii dorinţelor pentru toţi membrii familiei, cu care interacţionează PFM.

După absolvirea primului modul al seminarului se eliberează certificatul de specialist cu specializarea «psiholog de familie-mentor» (PFM) (cifru şi cod specializare – 40.010).

După absolvirea celui de-al doilea modul al seminarului se eliberează certificatul de specialist superior.

După absolvirea celui de-al treilea modul al seminarului şi susţinerea cu succes a examenelor se eliberează certificatul de master.

Programele celui de-al doilea şi celui de-al treilea modul al seminarului se vor afişa ulterior.

 

 

 

 

09-11 MAR 2018

 together

09-11 MAR 2018 

Hotel Mara, Sinaia 

Pentru prima dată la nivel mondial, la Sinaia! Seminarul exclusivist  de extra-clasă pentru elite «Psihologii de familie – mentorii mileniului trei»

După absolvirea primului modul al seminarului se eliberează certificatul de specialist cu specializarea «psiholog de familie-mentor» (PFM) (cifru şi cod specializare – 40.010).

După absolvirea celui de-al doilea modul al seminarului se eliberează certificatul de specialist superior.

După absolvirea celui de-al treilea modul al seminarului şi susţinerea cu succes a examenelor se eliberează certificatul de master.

Informatii si inscrieri la tel.

0726 130 515
0766 060 666

Sau prin e-mail:

Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Cost Seminar: 1380 LEI

http://www.albertignatenko.org/cursuri

Семинар в Синае 29-31 июля

SEMINARUL DE EXTRA-CLASĂ CU TEMATICA:

„PREGĂTIREA SPECIALIŞTILOR ÎN DOMENIUL SECURITĂŢII GLOBALE”.

Pentru prima dată în ROMÂNIA (LA SINAIA), în perioada 29-31 IULIE 2016, se va desfăşura seminarul de extra-clasă cu tematica:

„PREGĂTIREA SPECIALIŞTILOR ÎN DOMENIUL SECURITĂŢII GLOBALE”.

Participanţii care vor absolvi cu succes cursurile seminarului vor primi CERTIFICATUL INTERNAŢIONAL „SPECIALIST ÎN DOMENIUL SECURITĂŢII GLOBALE PSIHOINFORMAŢIONALE” (CODUL SPECIALIZĂRII CONFORM CLASIFICĂRII INTERNAŢIONALE A SAVANŢILOR 16.009).

Pentru prima dată în lume se vor crea grupuri speciale, care utilizează tehnologii verbale şi neverbale psihoinformaţionale (psy-i.T.) pentru asigurarea securităţii globale şi locale în toate domeniile de activitate.

Pentru prima dată în românia, cu ocazia aniversării a 25 DE ANI AI LIGII COSMOUMANISTE A NAŢIUNILOR, se va desfăşura consacrarea personală în rândul „ordinului cosmoumanist mondial noul secol de aur al cavalerilor mondiali ai păcii”. Cei care vor primi titlul de „cavaler mondial al păcii” vor fi invitaţi pentru a participa în proiectul „salvarea pământului, mediului ambiant şi întregii civilizaţii”.

Consacrarea s-a desfăşurat deja pentru grupurile elitiste din novosibirsk, kiev şi riga.

 

sin3sin4

Подкатегории